Terningespil Snyd regler

Snyd terningespil regler

Snyd terningespil er et spil, hvor det gælder om at snyde! Så hvis du godt kan lide poker og at bluffe, så er snyd lige et spil for dig. Det er et sjovt og underholdende spil, som findes i mange varianter, men her beskrives de basis Snyd regler. 

Antal spillere: 2-4 spillere 

Du skal bruge: 3 terninger, et raflebæger og terninger/jetoner, som holder styr på spillernes liv.

Formål med Snyd spil: Formålet med spillet er, at være den spiller, som først er sluppet af med sine jetoner eller liv. 

Snyd regler

Spillet startes med, at alle deltagere slår en gang med terningerne, og den som slå højest starter. Derefter går turen i urets retning. 

Den som starter, ryster med terningebægret. Derefter kigger vedkommende på resultatet uden at de øvrige spillere kan se med. Spilleren kan nu vælge at sige det korrekte resultat eller lyve om det. Næste spiller kan nu enten vælge at tro på den spiller som startede eller sige snyd. 

Hvis spilleren accepterede første spillers resultat, tager han/hun raflebægret, ryster det og kigger resultatet. Resultatet skal være højere end den førstes resultat. Og derefter kan spilleren nu vælge om han/hun vil sige resultatet eller lyve om det. Derefter skal næste spiller vurdere, om han/hun tror på resultatet – og sådan fortsætter det. 

Hvis en spiller ikke tror på spillerens resultat for sig, skal denne sige snyd. Hvis summen af terningerne er korrekte, eller højere end spilleren havde oplyst, skal den spiller som slog, give en jeton eller et liv, til den spiller som råbte snyd. Hvis resultat var snyd, skal den som råbte snyd give et liv eller jeton, til den som slog. 

Vinderen er den, som først kommer af med sine liv.

Køb raflebæger og terninger her: