Bubble Shooter – Spil Bubble Shooter Gratis Online

Her på siden kan du spille den helt klassiske Bubble Shooter gratis online.

Giv det et forsøg, og se hvor mange points du kan få ved at poppe dig gennem boblerne.

Er du i tvivl om, hvordan man spiller Bubble Shooter, så kan du læse reglerne længere nede på siden.

God fornøjelse!

Gratis Spil Bubble Shooter

Alle spil du finder her på hjemmesiden dansk7kabale er gratis, det gælder derfor også vores bubble shooter!

Vi gør det nemt og overskueligt at tage en pause fra hverdagen med vores udvalg af spil. Her på siden kan du hygge dig med et gratisspil bubble shooter. Det kræver hverken at du har nogen at spille med, eller at du opretter dig eller andet. Det betyder altså, at du kan spille når som helst og hvor som helst, spillet er altid tilgængeligt og gratis hos os.

Hvis du ender med at blive så god, at du vinder gang på gang, så kan vi anbefale at du prøver nogle af de andre spil du kan finde her hos os. Det kan være at du vil kaste dig ud i et slag 7-kabale, et spil hjerterfri eller måske en gratis omgang edderkop kabale.

Bubble Shooter regler

Hvis du har besluttet dig for, at du vil prøve at se om du har hvad der skal til, for at vinde i et spil bubble shooter classic, så er det vigtigt at kende reglerne, for at vinde. Spillet er heldigvis rimelig ligetil, det handler kort fortalt om at matche den bobbel du har med mindst 2 andre bobler af samme farve.

Et eksempel er: Du har lige startet et gratis spil bobble shooter, og starter ud med en grøn bobbel i “magasinet”. Denne bubble skal du nu forsøge at matche med 2 andre grønne bobler. Det gør du ved at bruge musen, og sigte efter der hvor du vil skyde boblen hen. Når du er overbevist om, at du sigter det rigtige sted, trykker du på din venstre museknap! Så snart du trykker på knappen, skyder den boblen afsted. Det er derfor vigtigt, at du er helt sikker på at du sigter rigtigt, før du skyder. Hvis boblen lander, så den “hænger sammen” med to andre bobler i grøn, så springer boblerne, og du får points!

HINT: Den bobbel du ser til højre for den du skal til at skide afsted, det er den næste bobbel du skal skyde afsted. Du kan derfor, hvis du er lidt opmærksom bruge den til at forberede dig på, hvordan du bedst kommer gennem de store mængder bobler!

Farver i Bubble Shooter

Du har måske lagt mærke til, at bubble shooter består af nogle forskellige farver. I spillet er der sammenlagt 6 forskellige farver, som alle skal anses som værende individuelle bobler. Det betyder kort sagt, at man kun kan fjerne bobler, hvis man kombinerer dem med præcis den samme farve.

I den klassiske version af bubble shooter er farverne:

– Lyseblå
– Mørkeblå
– Lilla
– Rød
– Gul
– Grøn

Fjern en farve

Hvis du er en skarpskytte, som gang på gang på gang formår at skyde din udvalgt bobbel op på en klynge af bobler i samme farve, så vil du få muligheden for at fjerne en farve helt fra spillet.

Hvis du udrydder en farve helt fra spillet, så vil den ikke komme igen, før du starter et nyt spil, eller gennemfører det nuværende, som du er i gang med. Det gør det derfor nemmere og nemmere, jo dygtigere du er i starten.

Brug banderne i Bubble Shooter Classic

Sommetider får du en bubble, som måske ikke helt passer på farverne som er først for. Her kan du bruge et lille trick, så du kan komme om bagved de forreste bobler.. Hvis der altså er hul!

I bubble shooter classic kan du nemlig bande bobblerne på kanterne, så du kan skyde uden om de forreste, hvis ingen matcher farven du har i magasinet.

Måden du gør det på er, at du først skal kigge efter de bobler du gerne vil skyde den hen til. Herefter skal du som i Pool overveje hvordan du kan bruge kanten til at komme derom, altså få boblen til at bounce ind bagved. Når du har overvejet hvordan du vil lave dit skud kan du som normalt bruge musen til at sigte, men forskellen er, at du skal sigte ind på kanten der hvor den skal “bounce” videre fra.

Det er vigtigt at sige, at hvis boblen rammer en anden bobbel med selv den mindste milimeter, så sætter den sig fast som var de fyldt med harpiks.

Sådan taber du i gratis Bubble Shooter

Nederst i venstre hjørne kan du se 5 stk. grå bobler. De grå bobler indikerer det antal skud du har tilbage, før man får en straf. Hvis du misser nok skud til at få en straf, bliver der automatisk tilføjet nye bobler, som du derfor også skal kæmpe for at få fjernet.

Såfremt du får strafbobler på banen nok gange i Bubble Shooter, så vil det til sidst ende med, at du taber spillet.

Du taber nemlig spillet så snart boblerne kommer ned og ramme den stiblede linje, som er lige over den bobbel du kan skyde afsted.

Sådan vinder du i Bubble Shooter

Måden du vinder på i Bubble Shooter er ved at være knivskarp til at skyde boblerne afsted, så de rammer de helt rigtige klynger med de rigtige farver i. Man vinder nemlig Bubble Shooter Classic ved at rydde hele brættet på bobler.

Når du når til det punkt, hvor der kun er en enkelt farve tilbage, og gør klar til det sidste skud, så kan du klappe dig selv på skulderen og kommentere dit totale antal points i kommentarfeltet herunder. Du har nemlig gennemført spillet.

Hvis du ikke er tilfreds med din præstation, så kan du starte forfra, og se om du kan bruge dine skydeevner til at gennemføre det endnu hurtigere.

Skriv en kommentar