Dart regler

Dart regler

Dart er et pilespil, hvor pilene kastes mod en dartskive. Det er et sjovt og underholdende spil, som både kan spilles over en øl på en bar eller hjemme i garagen! 

Antal spillere: Mindst 2

Du skal bruge: En dartskive med pile

Formålet med Dart: Spillet går ud på, at man skal spille sig ned fra 501 point til 0 point som muligt, med så få dartpile som muligt. 

Forberedelse til Dart

Først skal I finde et sted, hvor I kan spille dart – eller få sat en dartskive op derhjemme. Derefter er I klar til at spille. 

Køb Dart her:

Dart regler

Man skal med færrest mulige pile, spille sig ned fra 501 point til 0 point. Et spil skal afsluttes med at ramme en Double eller Rød Bull. 

Kasteren skal være placeret 2,37 meter fra skiven, og skiven skal hænge på en lodret væg. Bull, som er skivens centrum, skal være 173 centimeter over gulvet.

Hver spiller har 3 pile pr. runde. 

Hvis man spiller fra 501 point, er den hurtigst mulige lukning ved at bruge 9 dartpile – men sæt ikke forhåbningen op efter dette, da det anses som noget at det sværeste i Dart. 

På dartskiven kan man aflæse hvor mange points, hvert område er – så når du har kastet pilene, kan du gå op og tjekke dine point.