3 irriterende “dummefejl”, som alle har lavet

Dette indhold er sponsoreret

Det er irriterende at lave “dummefejl”, og det kan være meget frustrerende. Her er tre typiske “dummefejl”, som mange har lavet på et tidspunkt.

At låse sig selv ude af sin lejlighed

Det er ikke særlig hyggeligt at låse sig selv ude af sin lejlighed. Heldigvis kan man altid få fat på en låsesmed – læs mere om deres service her. Det kan ske for enhver, og det er derfor vigtigt at have et godt backup-plan, hvis man skulle være uheldig at låse sig selv ude. Først og fremmest bør man altid have en nøgle gemt et sted, hvor man ikke risikerer at miste den. Dette kan eksempelvis være i en lomme i ens jakke eller tasker. På den måde har man altid en nøgle med sig, hvis man skulle få behov for at komme ind i sin lejlighed. 

At tabe sin mobil i toilettet

Det er faktisk mere udbredt, end man skulle tro, at tabe sin mobil i toilettet. Det kan ske for alle, og det er typisk et problem, som opstår på de dage, hvor man virkelig har brug for sin mobiltelefon. For hvad gør man lige her, når man taber sin mobil i toilettet? Det første man skal gøre er at slukke for den. Derefter kan man forsøge at tage batteriet ud af telefonen. Herefter kan det være en god idé at lægge telefonen i en beholder med ris eller korn – dette vil absorbere fugten fra telefonen. Så kan du sætte din telefon til opladning og håbe på det bedste. Hvis alt andet fejler, så kan du altid tage fat i din forsikring og se om de dækker skader på mobilen, som stammer fra vand.

At glemme en årsdag

De fleste har prøvet at glemme en årsdag, og det er aldrig en sjov oplevelse. Her er det vigtigt at huske på, at der er ingen grund til at blive stresset over det. Det er nemlig helt normalt at glemme en årsdag fra tid til anden – vi er jo mennesker, og vi kan ikke være perfekte hele tiden. Det første, du skal gøre, hvis du har glemt en årsdag, er selvfølgelig at undskylde over for den person, du har glemt. Hvis du for eksempel har glemt din partners fødselsdag, kan et opkald være bedre end en besked. Uanset hvad bør du altid undskylde – ingen vil have den følelse af, at deres årsdag ikke betyder noget for dig.

Alle oplever at lave “dummefejl” engang i mellem – men husk at vi bare er mennesker, og der sker for alle.