Sådan planlægger I den bedste studenterfest

Sådan planlægger I den bedste studenterfest

Dette indhold er sponsoreret

En af de største ting ved det at blive student, er de mange studenterfest der kommer i tiden efter man har fået huen på. De mange fester lægger også en vidst form for pres på dem, som skal stå for planlægningen. Hvad skal man servere af mad og drikke, og hvilke aktiviteter skal der være. En studenterfest er en speciel fest som man kun får én gang i sit liv, så det er en god idé at være på forkant og have styr på sine planer i god tid, sådan så man er klar til at sikre, at man får en fest som vil blive husket i mange år frem. For mange studenter starter festen allerede med studenterkørslen, så dette skal man også have styr på. Her kan SULA studenterkørsel f.eks. være behjælpelige. Efterfølgende skal man også have besøg af klassen, så her er det også nødvendigt at have styr på sin planlægning. Det kan være en fordel at handle ind til både besøge af klasse samt studenterfest på samme tid, så man ikke skal igennem processen én gang til. I denne artikel får du derfor et par gode råd med på vejen, som gør, at du kan sikre, at I får den bedste fest som muligt.

Mad og drikke

I Danmark er studenterfesterne synonym med masser af alkohol, så dette er selvfølgelig et af de vigtigste aspekter. Umiddelbart er den bedste løsning, for dem hvor det giver mening at køre til Tyskland for at handle ind. Her kan man spare en del penge, hvis man skal købe stort ind. Hvis man ikke har denne mulighed, enten fordi man ikke har transportmulighed eller hvis man bor for langt fra grænsen, så kan det være en god idé at kigge efter tilbud i god tid, så man kan være på forkant og få købt det ind før festen.

Aktiviteter

En god studenterfest handler ikke kun om at de unge drikker sig i hegnet og herefter sejler rundt. En god fest indeholder også aktiviteter, som kan gøre at de unge kan abstrahere fra drikkeriet og på den måde få mest ud af festen. Her kan forskellige former for spil være en god idé. Det kan enten være brætspil eller spil der kræver mere fysisk aktivitet. Hvis de unge insisterer på bare at drikke sig i hegnet, så kan man selvfølgelig også finde et godt drukspil, som de unge kan have det festligt med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *