Få de grå dage til at gå med god underholdning

Få de grå dage til at gå med god underholdning

Dette indhold er sponsoreret

Vi er i en tid på året hvor vejret lidt driller i forhold til at planlægge alverdens ting der skal klares udendørs, inden sommeren kommer. Hvis du synes der er lige lovligt mange kolde og grå dage i træk, så tillad dig selv at hyg dig inden døre med god underholdning som vi kommer med nogle gode bud på her.

Bliv underholdt med nogle spil 

Kan du mærke at din krop begynder at blive en smule rastløs over at gå og vente på at foråret springer til og du kan komme udenfor og få gjort alt klar til en god sommer? De kolde og grå dage der kan være mange af inden foråret står i døren, kan få det til at krible og krable i enhver krop, men måske du i stedet skal nyde at der stadig er lidt stunder der kan hygges inden døre.

Du kan måske føle dig udfordret på hvad du skal finde på indenfor, fordi du måske allerede har gjort forårsrent og ikke kan komme i tanke om mere du skal slå tiden ihjel med. Vi har forsøgt at komme med gode bud til god underholdning som f.eks. at besøge Spilbonus.dk eller andre spil som du kan klare fra sofaen, selv hvis du er alene.

Få din indre Picasso frem

Er du netop alene i hele verdenen og havde du virkelig set frem til at komme udenfor, kan du nyde godt af andre ting som netop kræver ro og plads omkring dig, men som også sagtens kan foregå indendørs. F.eks. kan du hive et staffeli frem foran dit vindue og male din udsigt. Du kan evt. udfordre dig selv og male i farver og de ting som du netop glæder dig til at se i haven til sommer, hvis du allerede har malet det eksakte billede der viser grå og kolde dage.

Hvis du ikke er den store picasso er det ikke sikkert at du har en masse malergrej og lærreder liggende derhjemme. Kunne du nu alligevel godt tænke dig at prøve denne idé af, kan du være heldig at finde meget af det du skal bruge i din genbrugsforretning. Der kan man desuden også sagtens få en masse tid til at gå med at kigge hylder op og hylder ned.

Lav en seriemarathon med hyggelige tæpper og puder

Måske du finder lidt andre ting som du egentlig stod og skulle bruge, men du havde glemt alt om igen. Noget som mange sparer en del penge på at finde i sådanne butikker er ting som f.eks. gamle møbler. Disse kan du også kaste dig over og gøre til dine egne.

Vil du gerne prøve at lave lidt møbler i din egen stil, kan du komme rigtig langt med en lille bøtte kalkmaling, sandpapir og nogle nye greb. Ofte kan du finde greb og møblet i genbrugsforretningen. Har de tapetrester, kan du evt. spare pengene på kalkmalingen og i stedet tapetsere dit møbel nogle udvalgte steder. Du kan finde alverdens inspiration online på sider som f.eks. Pinterest, hvis du gerne vil kaste dig over nogle diy -projekter.

Hvis vi ikke lige har ramt plet med idéer til hvad du kan lave, er det nok fordi du slet ikke er en kreativ person i den forstand. Her vil det være mere tænkeligt at du er til en god omgang seriemarathon fra sofaen og det kan der i den grad også gå nogle timer med.

Når du laver seriemarathon kan du gøre det simpelt, ved bare at smide dig på sofaen og tænde dit fjernsyn eller den enhed du vil se serien på. Vil du derimod  gå all in og gøre dit hjem til en rigtig hyggehule, så finde alle de tykke tæpper frem og hop i det afslappede outfit – pyjamas er ikke et dårligt bud. Find hyggestrømperne frem også og sørg for at have en masse gode puder til at støtte din krop, når du stadig giver den gas i den 5. time.